• wat doet spacecreators

  Ontwerp en advies
  Spacecreators is een bedrijf dat zowel ontwerpen maakt als bouwprojecten in uitvoering neemt. Dit doen wij op alle schaalniveau’s. Van interieur tot woonhuis en van ontvangstbalie tot de inrichting van een heel kantoorpand. Wij adviseren op het gebied van arbo-wetgeving, verlichting, installaties en inrichting.

  Projectmanagement, directievoering en toezicht
  Wij werken volgens het Design-Build principe dat wil zeggen dat we in alle fasen van de bouw, van ontwerp via omgevingsvergunning naar uitvoering en realisatie, de projecten onze klanten begeleiden, coördineren en adviseren.

  Realisatie
  Tijdens de realisatie fungeren wij, in voorkomende gevallen, als risicodragende aannemer en nemen we de uitvoering van de bouw op ons.

  Waarom voor Spacecreators kiezen?
  In een traditioneel bouwproces zijn veel partijen betrokken die vaak tegengestelde belangen hebben. Dit kan leiden tot bouwfouten, faalkosten en afstemmingsruis. Het werkt kostenverhogend, verlengt de doorlooptijd en leidt tot onnodige complexiteit van een project.

  Opdrachtgevers kiezen daarom steeds vaker voor een integrale aanpak van het bouwproces.
  Deze Design & Build methode heeft als kenmerk dat er een helder, inzichtelijk en geïntegreerd proces opgestart wordt aan het begin van het bouwtraject. Al in de ontwerpfase wordt er nagedacht over de uitvoering én over de bijbehorende bouwkosten. Dit heeft als voordeel dat onze klanten direct inzicht hebben in bouwkosten, installatiekosten en kosten voor de inrichting. Daarnaast hebben onze klanten één aanspreekpunt. Wij begeleiden/managen het proces van initiatief tot en met de oplevering, bewaken de planning en zorgen dat er binnen het afgesproken budget gebouwd wordt.

  VanTSpijker 008
  kantoor-spacecreators-interieur-architect-11
  spacecreators staaldeur 01
  VanTSpijker 005
  spacecreators-62
  spacecreators-keuken-78-04